Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Başkan Tahmazoğlu’ndan Üniversite Öğrencilerine Müjde

Geçtiğimiz yıllarda üniversite öğrencilerine nakdi destekte bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bu desteğini artırarak sürdürmeye devam ediyor.

Başkan Tahmazoğlu’ndan Üniversite Öğrencilerine Müjde
11 Eylül 2023 MyGaziantep

BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NDAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE MÜJDE

Geçtiğimiz yıllarda üniversite öğrencilerine nakdi destekte bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bu desteğini artırarak sürdürmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda üniversite öğrencilerine 1’nci ve 2’nci eğitim öğretim dönemlerinde toplamda 6.000 TL nakdi desteklerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni eğitim öğretim döneminde bu desteğini toplamda 8.000 TL’ye çıkararak öğrencilere yeni bir müjde verdi.

AİLE BİLİNCİ İÇERİSİNDE HAREKET EDİYORUZ

Öğrencilerin başarısı için her zaman onların yanında olduklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu  “Gençlerimizin eğitimde, sporda, kültürde ve sanatta başarılı olması ve kabiliyetlerinin ortaya çıkması hayata hazırlanması ülkemiz için çok kıymetli. Gençlerimiz bizim ülkemizin değerleridir. Gençlerimizi kültür, sanat, spor ve eğitimde ne kadar iyi geliştirirsek ülkemizi de o anlamda kalkınmasını sağlamış olacağız. Ülkemiz 10 yıl içerisinde dünyanın ilk 3 ülkesi arasında yer alacaktır. Bu bir hayal değil. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Çünkü gelişmeleri görüyorum. Türkiye bu anlamda hızla ilerliyor. Gençlerimiz bu hızlanmayı daha da ileriye taşıyacaktır. Üniversiteli gençlerimize geçtiğimiz yıl ilk dönem 3.000 TL, ikinci dönem 3.000 TL olmak üzere toplamda 6.000 TL eğitim desteği sağladık. İnanıyorum ki bu desteğimiz birçok gencimizin derdine ilaç olmuştur. Bu yılda öğrencilerimize ilk dönem 4.000 TL ikinci dönem 4.000 TL olmak üzere toplamda 8.000 TL olmak üzere öğretim desteğinde bulunacağız. Gençlerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKANIMIZ HER ZAMAN BİZLERİN YANINDA

Üniversite öğrencilerinden Özgül Güneş Şahinbey Belediyesi’nin kendisine sağladığı imkânlarla Tıp Fakültesini kazandığını ifade ederek “Üniversitede Tıp Fakültesi’ni kazanmak için Şahinbey Belediyesi’nin Yaşar Torun Gençlik Merkezi’ne giderek eğitim desteği aldım ve hedefimi gerçekleştirdim. Hocalarımız bana çok yardımcı oldu. Bizlere ders çalışmak için çok güzel ortamlar sağlandı. Bu imkânları bizlere sağlayan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun il dışında da öğrencileri yalnız bırakmadığını ifade eden Hasan Selçuk “Erzurum da ikinci sınıf Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu bizleri Erzurum’da da yalnız bırakmamış orada da kendisiyle bir araya gelmiştik. Başkanımız öğrencilere maddi manevi her türlü desteği sağlıyor” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun verdiği destekten dolayı teşekkür eden Ahmet Hilmikuş “Hacettepe Fen Bilgisi ikinci sınıf öğrencisiyim. Şahinbey Belediye Başkanımız her zaman bizlerin yanında oldu. Başkanımızın desteği sadece Gaziantep’le sınırlı değil Üniversiteyi kazanıp Ankara’ya gittiğim de 1 ay dahi geçmeden Başkanımız bizleri Ankara’da ağırladı. Kendisi orada da bizleri yalnız bırakmadı. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi

Yorumlar (0)

Yorum Yaz