Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Şahinbey Belediyesi GAPFOOD ve GAPTARIM fuarında

Şahinbey Belediyesi GAPFOOD ve GAPTARIM Fuarında stant açarak çiftçilere verilen destek ve çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendirdi

Şahinbey Belediyesi GAPFOOD ve GAPTARIM fuarında
12 Mart 2020 MyGaziantep

GAPFOOD ve GAPTARIM Fuarında üretici ve tüketici bir araya gelirken, Şahinbey Belediyesi de vatandaşlara hizmetlerini anlatan bir stant kurdu. Fuarın ilk gününde Vali Davut Gül Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahit, Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi ve Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım Şahinbey Belediyesi standını ziyaret ederek bilgi aldı.

Vatandaşlar kurulan stantta özellikle çiftçilere verilen ve verilecek olan desteklerle ilgili bilgiler alırken, Başkan Mehmet Tahmazoğlu stanttı ziyaret eden vatandaşlara çam fidanı, çiçekler ve çeşitli hediyeler verdi.

ÇİFTÇİMİZE DESTEK OLUYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftinin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak toplumumuzun her kesimine destek sağlıyoruz. Sağlamaya da devam ediyoruz. Çiftçilerimizde bunların başında geliyor. Çiftçilerimize öncelikle 6.200 ton arpa ve buğday tohumu desteği sağladık. Daha sonra 6.000 ton gübre, 14.000 ton hayvan yemi desteği sağladık. Bunun dışında 900.000 adet zeytin ve fıstık fidanı çiftçilerimize dağıttık. Son olarak, ise ihtiyaç sahibi 243 aileye yüzde yüzünü belediye olarak bizim karşıladığımız 2.751 adet canlı hayvan desteği sağladık. Amacımız şehrimizde hayvancılığı geliştirip üretimi arttırmak” dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz