Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

NTO Nizipli iş adamlarının yardımlarını deprem bölgelerine ulaştırdı

Nizip Ticaret Odası (NTO), tüm Türkiye'yi sarsan asrın felaketi depremler nedeniyle 11 ilde yaşanan yıkımın ardından Nizip’li iş adamlarının yardımlarını deprem bölgelerine ulaştırdı.

NTO Nizipli iş adamlarının yardımlarını deprem bölgelerine ulaştırdı
28 Mart 2023 MyGaziantep
NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve NTO yönetim kurulu üyeleri ile birlikte depremden en çok etkilenen ilçeler arasında bulunan İslahiye Ticaret Odası, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, İslahiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Türkmen, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Deprem felaketi nedeniyle son derece üzgün olduklarını belirten NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yaşadığımız acı felaketten sonra yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı bugünlerde NTO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve disiplin kurulu üyeleri ile birlikte felaketten etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla odamız bünyesinde bir yardım fonu oluşturmuş bulunmaktayız. Bu oluşan fonun bir kısmını Nizip’te bulunan depremzedeler için kullandık ve geri kalan kısmının tamamını ise depremi bizden daha ağır bir şekilde etkilenen ilçelerimize ulaştırma kararı aldık. Bugün ise yardımlarımızı market alışveriş kartları şeklinde oda başkanlarımıza teslim ederek depremzede vatandaşlarımıza ulaşmasını sağlayacağız. Depremde kaybettiğimiz canlarımız için çok üzgünüz, Allah bizlere bir daha böyle felaketler yaşatmasın inşallah. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm odamız üyelerine ve yardımları ulaştırmamızı sağlayan oda başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Düzenlenen ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade eden İslahiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Türkmen, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy,  NTO üyelerine depremzede vatandaşlarımız için yapmış oldukları yardımlar için çok teşekkür ediyoruz, Allah hayırlarını kabul etsin.” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz