Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

İmzalar Gaziantep Futbolunun Geleceği İçin Atıldı

Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Futbol Kulübü arasında imza altına alınan iş birliği protokolü, futbol branşı özelinde sporcu altyapısının gelişimine büyük katkı sunacak.

İmzalar Gaziantep Futbolunun Geleceği İçin Atıldı
9 Ağustos 2023 MyGaziantep

İMZALAR, GAZİANTEP FUTBOLUNUN GELECEĞİ İÇİN ATILDI

FADILOĞLU: “MİLLETİN İMKÂNLARI, ŞEHRİMİZİN TAKIMINA HİZMET EDECEK

YEŞİL SAHADA GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ

Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Futbol Kulübü arasında imza altına alınan iş birliği protokolü, futbol branşı özelinde sporcu altyapısının gelişimine büyük katkı sunacak. Yeşil sahada yapacak çalışmalarla geleceğin yıldızları, hedeflerine daha emin adımlarla ilerleyecekler.

Türk futbolunun geleceği için oldukça önemli bir nokta olan altyapı faaliyetlerini geliştirmek, genç yetenekleri keşfetmek, eğitmek ve desteklemek adına Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Futbol Kulübü arasında imza altına alınan protokol, yeşil sahada yeni bir dönemi başlatacak.

Kırmızı-Siyahlı ve Yeşil-Beyazlı kulüplerin teknik ve idari kadrolarının uzun süredir üzerinde çalıştığı  protokol metninde yer alan faaliyetlerin startı, Beykent Stadyumu’nda; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Futbol Kulübü (GFK) Başkanı Memik Yılmaz, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Rahmi Açıkkol, GFK Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda teknik adam ve sporcunun katıldığı törende verildi. Protokol imza töreninin ardından yapılan dostluk maçının başlama vuruşunu ise Başkan Fadıloğlu ve Başkan Yılmaz yaptı.

MİLLETİN İMKÂNLARI ŞEHRİMİZİN TAKIMINA HİZMET EDECEK

Protokol imza töreninde tribünlere seslenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, milletin imkânlarının şehrin takımına hizmet ettiğini ifade etti. Başkan Fadıloğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Türk futbolunun ilerlemesi ve rekabet gücünün artması için kritik bir rol oynayan altyapı çalışmalarına ve spor akademisi faaliyetlerine büyük önem veriyoruz. Bir yandan müsabık takımlarımız yeşil sahada faaliyetlerini sürdürürken, bir yandan da yetenek taramaları ve temel eğitim çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu işin mutfağında yer almak bizim daimi önceliğimiz oldu. Gaziantep Futbol Kulübü’nün ihtiyaçları noktasında da lojistik desteğimiz her zaman emirlerinde olacak. Milletin imkânları, şehrimizin takımına hizmet edecek. Protokol çerçevesinde yetenek taramalarını yoğunlaştıracak, müsabık sporcu havuzuna dahil ettiğimiz gençlerimizi alanında uzman antrenörlerimizle buluşturarak nitelikli bir eğitim almalarını sağlayacağız.  Protokolün,  Gaziantep ve Türk futboluna hayırlar getirmesini diliyorum.”

BELEDİYEMİZ, SPORA BÜYÜK DESTEK VERİYOR

Yeşil sahada yerini alan gençlerle yakından ilgilenen GFK Başkanı Memik Yılmaz, protokol imza töreni esnasında yaptığı konuşmada Şehitkamil Belediyesinin, spora büyük destek verdiğini vurguladı. Başkan Yılmaz, açıklamasını şu sözleri kullandı:

“Toplumun her kesiminden çocukların ve gençlerin sporla tanışması adına Şehitkamil Belediyemiz çok değerli çalışmalara imza atıyor. Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na bu zamana kadar spora vermiş oldukları büyük destekten dolayı teşekkür ediyorum. Alt yapılarımıza daha fazla önem vermeliyiz. Çok yetenekli ve başarılı sporcularımız var. İlerleyen yıllarda inşallah onları üst liglerde mücadele ederlerken izleme ve alkışlama fırsatı buluruz. Protokolün çocuklarımıza, gençlerimize ve spor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Yorumlar (0)

Yorum Yaz