Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Gençlik Kampında bayram coşkusu

Şehitkamil Belediyesi tarafından Cumhuriyetin Kuruluşu’nun 99. yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Paintball Gençlik Kupası ve Gençlik Buluşmaları, liseli öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

Gençlik Kampında bayram coşkusu
21 Ekim 2022 MyGaziantep

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, etkinlikler esnasında gençleri sık sık ziyaret ederek koyu sohbetler gerçekleştiriyor.

29 Cumhuriyet Bayramı Geleneksel Spor Etkinlikleri kapsamında, 6 farklı branşta binlerce öğrenciyi tesislerinde misafir eden Şehitkamil Belediyesi, organizasyonlara katılan sporcuları ödüllendirmeyi de ihmal etmiyor. Düzenlenen spor müsabakalarında katılımcıları yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, etkinliklere verilen aralarda çocuk ve genç yaştaki sporcularla keyifli sohbetler gerçekleştiriyor.

BİRBİRİNDEN KEYİFLİ ETKİNLİKLERDE MİSAFİR EDİYORUZ

Paintball Turnuvası ve Gençlik Kampı faaliyetlerine katılan liseli öğrencileri ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, genç katılımcılara yönelik yaptığı konuşmada öğrencileri birbirinden keyifli etkinliklerde misafir ettiklerini söyledi. Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:

“İhtisaslaşmaya gittiğimiz basketbol, badminton, cimnastik, futbol, satranç ve yüzme branşlarında düzenlediğimiz geleneksel spor organizasyonlarına, gençlerimizin büyük ilgi gösterdiği paintball aktivitesini de ekledik.

 

Öğrenci gruplarımızı doğada, Gençlik Kampı'nda birbirinden keyifli etkinliklerle misafir etmeyi sürdürüyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz turnuvaya 14 farklı okuldan 140 öğrencimiz katıldı. Bu tip etkinlikler, gençlerimizin sosyal ilişkilerinin gelişmesine büyük katkı sağlarken, hareketli bir yaşama da teşvik ediyor. Bugün, Gençlik Kampı'mızda Cumhuriyet Bayramı coşkusu, adeta zirveye ulaşmıştı. Gençlerimizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkmaları, bizler için farklı bir mutluluk sebebi. Etkinliğe katılan tüm gençlerimizi kutluyor ve gençlerimize iyi eğlenceler diliyorum.”

Yorumlar (0)

Yorum Yaz