Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

GAÜN Hastanesi’nde çocuklar için yılbaşı etkinliği düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Çocuk Hastanesi Çocuk ve Ergen Psikiyatri Servisi’nde tedavi gören hastalar için yılbaşı etkinliği düzenlendi.

GAÜN Hastanesi’nde çocuklar için yılbaşı etkinliği düzenlendi
30 Aralık 2021 MyGaziantep

GAÜN Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nın düzenlediği etkinliğe GAÜN Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Belgin Alaşehirli de katıldı. GAÜN Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Karadağ etkinlik ile ilgili, “Çocuk ve ergen psikiyatri servislerinde hastaların ilaç tedavilerinin dışında görüşmelerin yapılması ve bu tarz motivasyon yükseltici etkinliklerin yapılması çok önem arz etmektedir. Bu sebeple onları motive edici küçük bir yılbaşı etkinliği düzenlemek istedik” dedi.

Mehmet Karadağ sözlerine, “Üniversitemiz bünyesinde yeni açılan çocuk hastanemizle birlikte Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ilk ve tek çocuk ve ergen psikiyatrisi yataklı servisini de açmış bulunmaktayız. Bu servis sayesinde şizofreni, bipolar, yeme bozuklukları, intihar durumları, ağır depresyon gibi birçok psikiyatrik hastalığa çok daha iyi bir şekilde tedavi edebilme ve hizmet verebilme olanağı yakaladık. Yataklı servisimizin yönetimini Dr. Öğr. Üyesi Zehra Hangül hocamızla yürütmekteyiz. Gerekli tedaviler, terapiler asistan arkadaşlarımızın da katkılarıyla yürütülmekte, bölge halkına hizmet vermekteyiz” şeklinde devam etti.

Etkinlikte çeşitli ikramlıklar servis edilip, müzik dinletisi düzenlendi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz