Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

Başkan Fadıloğlu’nun "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" mesajı

Başkan Fadıloğlu’nun "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" mesajı
7 Mart 2023 MyGaziantep

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Asrın felaketi olan depremden etkilenen kadınlarımız başta olmak üzere sevgileri, emekleri ve özverileriyle toplumumuzun temel yapı taşını oluşturan aileden başlayarak hayatımızın her alanında ve her anında var olan şehit ve gazilerimizin anneleri ile eşlerinin şahsında tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Fadıloğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Yüzyılın felaketi sayılan depremden etkilenen kadınlarımız başta olmak üzere sevgileri, emekleri ve özverileriyle toplumumuzun temel yapı taşını oluşturan aileden başlayarak hayatımızın her alanında ve her anında var olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü gönülden tebrik ediyorum. Tarih boyunca kurduğumuz devletlerin harcını fedakarlık, emek, gayret ve mücadele ile yoğuran kadınlarımız, asrın felaketini yaşadığımız bu zor zamanlarda da bu toprakları bizlere vatan yapan ruhu yaşatmaya devam etmektedirler.

Kadın demek bereket demektir. Kadın; sabrın, umudun, sevginin, fedakarlığın sembolüdür. Kadınlara değer verilen toplumlarda hoşgörü vardır, barış vardır, huzur vardır. Kadın güçlüyse aile güçlüdür, toplum güçlüdür. Bu yüzden hayatımızın her alanında kadınlarımızın gücüne, vicdanına ve aklına ihtiyaç vardır. Aile kurumunun temeli, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlamak, toplumumuzun temel ve ortak sorumluluğudur. Kadınlarımız, toplumun yapısını güçlendiren ve temel taşlarını oluşturan, şekillendiren, huzurlu, mutlu ve sağlıklı aile birliğinin en önemli unsuru, sonsuz sevginin kaynağıdır.

Yaşadığımız deprem felaketinde yakınlarını kaybeden kadınlarımıza ve ailelerine sabırlar diliyorum. Yüzyılın felaketi sayılan depremden etkilenen kadınlarımız başta olmak üzere şehit ve gazilerimizin anneleri ile eşlerinin şahsında tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum.”

Yorumlar (0)

Yorum Yaz