Whatsapp İhbar Hattı0537 893 2727

AK Parti’den Müslüm Yüksel’e Baba Jesti

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları belli oldu. İlk sırada Adalet Bakanı Abdülhamit Gül yer alırken geçtiğimiz dönemde Gaziantep Milletvekili olarak görev yaparken hayatını kaybeden merhum Abdülkadir Yüksel’in oğlu Müslüm Yüksel...

AK Parti’den Müslüm Yüksel’e Baba Jesti
21 Mayıs 2018 MyGaziantep

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları belli oldu. İlk sırada Adalet Bakanı Abdülhamit Gül yer alırken geçtiğimiz dönemde Gaziantep Milletvekili olarak görev yaparken hayatını kaybeden merhum Abdülkadir Yüksel’in oğlu Müslüm Yüksel’de aday olarak gösterildi. 

Avukat olan Müslüm Yüksel’e 3 Kasım seçimlerinde rahmetli babasının da seçimlere girdiği 7.’ci sıradan adaylık verildi. 

Rahmetli Yüksel geçen seçimlerde Gaziantep’te AK Parti’nin oylarını artırmış ve milletvekili seçilmişti. 

Adaylığı ile ilgili  Mygaziantep.com’a açıklamada bulunan  Yüksel babasının izinde Gaziantep’e hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. 

Gaziantep için çalışacağım 

AK Parti’nin geçen seçimlerde rahmetli babasının aday olduğu 7.’ci sıradan kendisini aday göstermesinden mutluluk ve hüzün duyduğunu belirten Yüksel” mutluyum, çünkü babamın yarıda kalan hizmetlerini tamamlayacağım. Hüzünlüyüm, çünkü babamın da emek verdiği partiye emek verdiğimi görmesini isterdim” diye konuştu. 

Gaziantep’te seçim çalışmalarına hızlı başlayacaklarını vurgulayan Yüksel sözlerine şöyle devam etti: 

“Gaziantep’te bana bu görevi veren başta sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere parti teşkilatımıza şükranlarımı bildirmek isterim. Gaziantep için, hemşerilerimiz için çabalayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın."

Yorumlar (0)

Yorum Yaz